Knokke Real Estate

Branding web logo huisstijl fortissimmo

Immo Knokke Real Estate, erkend immokantoor regio Knokke-Heist. Van A tot Z wordt je begeleid, waarbij persoonlijke service centraal staat.

Imagostudie

Een vastgoedkantoor in Knokke-Heist dat dezelfde klasse uitstraald als de panden die er aangeboden worden, dat is Knokke Real Estate. We kozen voor een zakelijk marineblauw in combinatie met een helder cyaanblauw. Je ruikt zo al de duinen en de zee.


Gebruiksvriendelijke, responsive website

Een website voor een vastgoedmakelaar is als een mes voor een driesterrenchef. Een onmisbaar gereedschap als je de concurrentie wil voor zijn. Gebruiksvriendelijkheid wordt voorop gesteld, het zoeken naar vastgoed dat binnen je budget of je regio valt is zo gebeurd.

Aangezien kandidaat-kopers meer en meer mobiel raadplegen, werd de website opgebouwd voor smartphone en tablet. Ook onderweg kan je dus snel even de gegevens nakijken van een specifiek pand.

Integratie met fortissimmo

The looks and the brains! Fortissimmo is de motor achter deze gebruiksvriendelijke website. Integratie van dit gespecialiseerd CRM systeem werd door ons naadloos geïmplementeerd, waardoor de vastgoedmakelaar heel eenvoudig de panden toevoegt en met 1 klik op alle grote immosites laat verschijnen.

Zie je een samenwerking met ons wel zitten?

Let's go b
n