Author Image
Trui Beel

Opvallende social media-trends voor 2018

Het jaar is nog niet ten einde en de eerste lijstjes duiken alweer op. De komende weken en maanden zal je er niet naast kunnen kijken. Uit dit lijstje haalden we alvast de meest opvallende trends op social media vlak.

Lees meer
Author Image
Wim Huysser

Relevantie en automatisatie, dé sleutel naar een loyale klant

In de constante informatiestroom van tegenwoordig is het moeilijk om je boodschap bij je doelpubliek te laten doordringen. Een enorme paradox in een tijdperk waar “big data” beschikbaar is. Hoe kan dat nu?

Lees meer
Author Image
Ann-Sophie Degroote

Business is War

In vol ornaat was de heer Jean Van Marcke, internationaal gewaardeerd expert inzake strategie en leiderschap present in de gloednieuwe toonzaal van Luxor in Maldegem. En hoe. Onmiddellijk haalde de veteraan de strijdwapens boven en vuurde drie belangrijke vragen op de aanwezige ondernemers af.

Lees meer
Author Image
Trui Beel

Hoe Peugeot De Backer een transformatie onderging

Garage De Backer onderging een heuse transformatie en er waait een nieuwe wind. De zaak is overgegaan van vader op zoon en is inmiddels officieel en exclusief Peugeot-verdeler voor nieuwe wagens.

Lees meer
Author Image
Wim Huysser

Primeur op de beurs in Nürnberg voor vernieuwde Didak

Didak kreeg een volledige make over en werd naast het gamma kites (Didakites) uitgebreid met 2 nieuwe productlijnen. Voortaan groepeert het Didak gamma het bestaande label Didak Kites samen met Didak Play en Didak Pool.

Lees meer
Author Image
Wim Huysser

Telling your story, together

Op donderdag 28 april verwende Doppia Vu haar klanten met een business event onder de noemer Ten Strijde. Een passende titel bij de aangekondigde lezing “De kracht van macht in moderne bedrijfsvoering” door Jean Van Marcke.

Lees meer
Author Image
Niek Willemarck

Edge – Een stap vooruit?

Met Windows 10 in het vooruitzicht komt er ook een grote verandering voor het weblandschap. Microsoft besliste namelijk om Internet Explorer aan de kant te schuiven in deze nieuwe iteratie van het besturingssysteem. Uiteraard werd er gezorgd voor een opvolger. Vaarwel Internet Explorer, maak plaats voor Edge.

Lees meer
Author Image
Wim Huysser

Mobile First

Onderzoek geeft duidelijk aan dat mobiele zoekopdrachten in 2015 dat van desktop zoekopdrachten zal overstijgen. Google Weet dit en drijft dit nu verder door met het ‘Mobile First’ principe

Lees meer
Author Image
Niek Willemarck

Google Mobilegeddon

Eerder deze week introduceerde Google zijn nieuw algoritme voor de getoonde zoekresultaten op mobiele apparaten. Websites die niet geoptimaliseerd zijn voor smartphones tuimelen mogelijks in de rankings door deze verandering.

Lees meer
Author Image
Niek Willemarck

Wat is responsive design?

Responsive design wordt steeds belangrijker. Maar wat is het nu precies?

Lees meer